Over

1000


PLANNEN


HEAD OFFICE

(015) 61 19 45

B-1982 WEERDE

Hertevoetweg 14

AROUND THE CLOCK

7/7 24/24

EEN PAAR WOORDEN

OVER ONS


Van Welden & Partners is een hybride architectenbureau, dat sinds 1975 gespecialiseerd is in het ontwerpen en begeleiden van energiezuinige (ver)nieuwbouw woningen.

 

Wij volgen trends en ontwikkelingen op de voet en delen onze ervaringen op een visueel aantrekkelijke manier, met respect voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners.

 

Beïnvloed door de toenemende vraag naar kwaliteit en wooncomfort ontwikkelde Van Welden & Partners een compacte huisstijl op basis van een energiezuinige structuur in een flexibele en duurzame indeling in betaalbare woningen met laag energieverbruik. 

 

Zonder meerkost krijgt u een volledige stabiliteitsstudie en een thermografische doorlichting met warmtebeeldcamera's voor een visuele controle op energiehuishouding.

 

Wij maken warmteverliezen zichtbaar door opsporen van energievretende warmtebruggen, ontbrekende of slecht geplaatste isolatie, luchtlekken en verborgen gebreken.

 

Paul Van Welden

Chairman & Chief Executive Officer

  5000


     Uitgevoerde projecten

  1500


    Aanbevelingen

  5000


    Tevreden klanten

WIJ GAAN PRAT OP ONZE RESULTATENAls familiebedrijf bieden wij u persoonlijke aandacht, ambachtelijk vakmanschap en een goede service.

Voor, tijdens en na uw bouwproject. Wij richten ons met name op woningbouw, renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren.

ARCHITECT


PAUL VAN WELDENPaul Van Welden ontwikkelde een aanpak met aandacht voor betaalbare en duurzame projecten in een verantwoorde context, waar functies gedomineerd worden door een optimale wisselwerking tussen energieprestatie, esthetiek en grondstoffen. Ontdek zijn veelzijdigheid.

© Copyright 2018 Van Welden & Partners architecten. Alle rechten voorbehouden.